ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΊΑ

Ρεφλεξολογία


Το συγκεκριμένο είδος μασάζ  ενεργοποιεί όλα τα όργανα αλλά και τη φυσική άμυνα του οργανισμού. Η ρεφλεξολογία αποτελεί παραδοσιακή κινέζικη ιατρική, εδώ και 5000 χρόνια. Η ρεφλεξολογία είναι μια ολιστική θεραπευτική μέθοδος που λειτουργεί μέσω πιέσεων των δακτύλων στα αντανακλαστικά σημεία του πέλματος. Οι πιέσεις αυτές ωθούν τον οργανισμό σε μια διαδικασία  αυτοθεραπείας ,τόσο σε παθολογικές όσο και σε μυοσκελετικές  παθήσεις.


Με τη μέθοδο της ρεφλεξολογίας  δημιουργείται υπεραιμία  και βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος ,ενώ το ανοσοποιητικό ενισχύεται και τονώνεται .Επιπλέον ,επέρχεται  ανακούφιση απο μυικούς πόνους ,πόνους των αρθρώσεων ,πονοκεφάλους,ημικρανίες,πονόδοντους ,διαταραχές στην διαδικασία της πέψης.


Προσφέρει πλήρη χαλάρωση και ηρεμία,μέσα απο μια σειρά ειδικών πιέσεων ,τόσο στο πέλμα όσο και στην ράχη των ποδιών.Με τον τρόπο αυτό ενεργοποιεί σε κάθε σημείο διαφορετικό όργανο στο ανθρώπινο σώμα.Η ρεφλεξολογία ξανά - εξισοροπεί τη χημεία του σώματος αποκτώντας πρόσβαση στα πραγματικά όργανα και τα διάφορα μέρη του σώματος μέσω των περιοχών  καθρέφτη στα πόδια και στα χέρια .


Χρησιμοποιώντας τις 7.000 νευρικές απολήξεις σε κάθε πόδι ,τη ροή του αίματος ,τη χρήση της ροής της λέμφου και τους μεσημβρινούς βελονισμού επίσης. Θα τονώσει και θα βελτιστοποιήσει τη ροή των νεύρων ,του αίματος και τη λεμφικη ροή στην περιοχή του σώματος που υποβάλλεται σε θεραπεία στα πόδια ή στα χέρια,ελαχιστοποιώντας έτσι τον πόνο ,όπως και την  ένταση των μυών και θα διευκολύνει την φυσική επούλωση του σώματος και τις διαδικασίες αποτοξίνωσης στην συγκεκριμένη περιοχή.Η ρεφλεξολογία θεραπεύει:


- τη  διέγερση  της λειτουργία των νεύρων

-την άυξηση της ενέργειας

-την βελτίωση του κυκλοφορικού 

-την χαλάρωση του σώματος 

- την αποβολή τοξίνων 

- την πρόληψη ημικρανιών 

- τον καθαρισμό ουροποιητικού συστήματος 

- την ανακούφιση απο διαταραχές  του  ύπνου

- την μείωση της κατάθλιψης 

- την ανακούφιση από  τον πόνο Τα οφέλη της ρεφλεξολογίας είναι γνωστά από τα αρχαία χρόνια.Οι αρχαίοι κινέζοι και οι Αιγύπτιοι έχουν τεκμηριώσει πρακτικές παρόμιες με την ρεφλεξολογία.Εαν χρειάζεστε  μια ώθηση στον τομέα της ενέργειας ,σίγουρα μια συνεδρία ρεφλεξολογίας θα σας βοηθήσει να βρείτε το ρυθμό σας!